Széchenyi 2020 pályázat

Eger Térsége Fejlesztési Egyesület

Online kérdőív

„Energia-ház-tartás” - Használj kevesebbet, újíts többet! - online kérdőív


Tisztelt Válaszadó!

Szíves segítségét kérjük az alábbi kérdőív kitöltéséhez.

Az Eger Térsége Fejlesztési Egyesület KEHOP-5.4.1-16-2016-00139 azonosító számú pályázata támogatásban részesült a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében a „KEHOP-5.4.1 – Szemléletformálási programok” című pályázati felhívás kertében. A pályázat szakma megvalósítását segíti a kérdőív kitöltésével, amely néhány percet vesz csupán igénybe.

A megújuló energiákhoz kapcsolódó szemléletformáló kérdőív célja, hogy felmérjük az ETFE tíz tagönkormányzatának (Andornaktálya, Demjén, Egerszalók, Egerszólát, Feldebrő, Felsőtárkány, Maklár, Novaj, Ostoros, Szarvaskő) bevonásával a helyi lakosság energiatudatossággal kapcsolatos véleményét és energiahatékonysági ismereteit. A kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárul települése fejlesztéséhez azáltal, hogy meghatározzuk a kapcsolódó problémákat és a felmerülő igényeket.

Kérjük, hogy a kérdőívet elsősorban a fenti településeken vagy Egerben állandó lakcímmel/tartózkodási hellyel rendelkezők vagy a településeken született személyek töltsék ki. A 18 év alattiak kitöltésére is számítunk, akik akkor tegyék ezt meg, ha szüleiknek erről tudomása van.

A kiértékelés során kapott eredmények, információk kizárólag jelen pályázati program keretében, a pályázat céljainak megvalósítása érdekében kerülnek felhasználásra. A kérdőívek természetesen anonimizáltak, a beküldők semmilyen azonosításra alkalmas adatát nem rögzítjük.

Köszönjük, hogy Önnek is fontos környezetünk védelme, és a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat!

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

ONLINE KÉRDŐÍV

Eredményközlés a kérdőíves felmérésről

 

© 2024 Eger Térsége Fejlesztési egyesület